De beste wensen voor 2019!

2018 was een heel druk jaar en 2019 zal niet anders zijn.
Ben een tijdje afwezig geweest maar ga proberen om het bloggen weer iets op te pakken. Niet dat er 3 berichten per week komen maar ik denk dat ik met 1 blog per week ga beginnen. Tussendoor geef ik een update uit de laatste 6 maanden omdat er best wel veel gebeurd is.

Ook de format van het blog gaat veranderen. De nadruk lag voornamelijk op duurzamer leven terwijl ik over meer wil schrijven dan dat. Meer volgt dus.

Januari 2019 staat hier in het teken van minimaliseren. Ik doe dit door middel van de challenge van Moeders Minimalisme. 
496 dingen het huis uit aan het einde van januari 2019. Marktplaats of weggeefhoek het maakt niet uit als het maar de deur uit is.
De komende weken ga ik dus weer minimaliseren en houd jullie hiervan op de hoogte.