Week 2 is begonnen en we hebben nog €116,41 over voor 20 dagen.
Ik verwacht denk rond de €25 uit te geven aan boodschappen deze week.


Weekmenu:
Zaterdag 9 februari: Uiteten ( La Place brugrestaurant)
Zondag 10 februari: Chili sin carne (aangevuld met extra groenten)
Maandag 11 februari *: Tosti’s
Dinsdag 12 februari: Rosti ( zongedroogde tomaat) met doperwtjes en vegaburger
Woensdag 13 februari: Ovenschotel met vis en zoete aardappelpurree
Donderdag 14 februari : Roti
Vrijdag 15 februari*: Patatjes met loempiatjes

Op dagen met een * ging dochter naar de opvang. 


Groenten en Fruit:

5 Bananen
1300gr Peren
1kg Druiven
200gr Tomaten
650gr Prei
Brood en beleg:

2x Vegetarische worst
Vegetarische ham
Vegetarische smeerworst
300gr Eiersalade
2 Grote potten pindakaas
1 Pot jam
400gr Vruchtenhagel
200gr Zuivelspread
Drinken:
500gr koffie
Snacks:
500gr Gebakken uitjes
15 Mini groenten loempia’s
200gr Zoute pinda’s
4 Tompouchen
Vis / vlees en zuivel en eieren:
400gr Kabeljauwfilet
1 Potje crème fraîche
400gr Roombrie
900gr Kaas
500gr Margarine
Non Food:

koopzegels
Totaalprijs: €42,36

Het is dus niet gelukt om onder de €25 te blijven. Dit komt mede dat de koolvis die we nodig hadden er niet was en we duurder moesten kopen. Uiteindelijk is kabeljauw ook een goede keuze geweest.
Ook was de voorraad met zoet broodbeleg zodanig geslonken dat we wel moesten kopen. Verder kwam oma Texel oppassen en wilden we haar ook een beetje verwennen (oppassen op onze dochter is heel erg zwaar 😉 ). Vandaar de brie, tompouchen en de nootjes.

Aankomende week hoop ik iets meer uit voorraad te kunnen koken zodat we dan wel onder de €35 blijven.
We hebben nu nog €74,05 over voor 2 weken.