Mijn auto is verkocht. En lang heb ik er niet over gedaan. Lees hieronder het verhaal.

Heel veel auto’s

Toen ik 19 jaar was haalde ik mijn rijbewijs en kocht ik mijn eerste auto. Een knalgele Renault Twingo. De volgende 2 auto’s zouden ook Twingo’s zijn. In 2009 kocht ik een grotere auto, een Renault Clio (ik heb geen aandelen maar een oom die bij een Renault garage werkt). Met deze auto kreeg ik in 2010 een zwaar auto ongeluk. Gelukkig kon de auto nog gerepareerd worden maar echt prettig vond ik het niet meer rijden. In augustus dat jaar kocht ik mijn eerste nieuwe auto. Hij had nog maar 6 kilometer op de teller staan en oh wat reed dat ding lekker. Hij rook ook nog zo nieuw. Ik kocht de sportversie van de Toyota Aygo.

We hebben veel meegemaakt met deze auto. We hebben er onze papegaai mee opgehaald bij de kweker vandaan, reden ermee naar Berlijn en gingen heen naar het ziekenhuis met zijn 2 en kwamen met een mooie dochter terug.

Waarom verkopen

Sinds mijn man zzp’er is en dus thuis werkt staat zijn grotere (hybride) auto 4 dagen stil. Tel daar de 3 dagen van mijn auto bij op en dan staan we totaal 1 week stil. Een tweede auto is dus echt een luxe geworden. Mijn man kocht een fiets van de zaak om naar clienten te rijden en ik besloot om mijn auto te verkopen rond april. Wil het niet dat ik hem al veel eerder had verkocht.

Zo makkelijk gaat verkopen dus

Omdat ik al enige tijd rondliep met het idee om mijn auto te verkopen had ik al tegen familie en vrienden gezegd dat mijn auto beschikbaar was voor verkoop. Nu heb ik hem niet aan hun verkocht maar aan iemand anders.

Ik moest voor medicijnen naar mijn geboortedorp omdat ik zeker wist dat ze ze daar zouden hebben. Toen ik dochter in haar stoeltje aan het zetten was kwam er een vrouw langs en die zei dat ze het altijd al een schattig autootje heeft gevonden. Ik zei dus dat hij eventueel te koop was en zojuist heeft die mevrouw hem voor de vraagprijs opgehaald.

Zo zie je maar weer. Ik ga je missen Toet.