Mijn doel van de No Spend Challenge in juli was een dagje uit met familie naar Vogelpark Avifauna. Vandaag was het zover.. En wat was het weer mooi! Was er 3 jaar niet geweest maar wat is er veel veranderd. Het verblijf (hok mag je niet zeggen 😉 ) van de zeearenden heeft plaats gemaakt voor het Nubosso gedeelte en de ara’s en kaketoes hebben een heel mooi verblijf gekregen.

Verder heb ik nog oude collega’s (gidsen) gesproken en natuurlijk een rondje gelopen door het park. De halfapen en de lori’s vielen duidelijk in de smaak bij onze dochter. Ze keek haar ogen uit en heeft de hele tijd zitten lachen.. Ze is net zo gek op vogels als haar moeder. De appel valt niet van de boom ;-).

Omdat ik het een beetje budget wilde houden had ik zelf broodjes afgebakken en drinken meegenomen. Ondanks dat hadden we alsnog zin in een lekker bakkie koffie en dat hebben we ook gedaan.

Uitgegeven:

Entree: €50,34
Koffie: €11.20
Lori’s eten geven: €4
Boodschappen: €11,10.

Totaal was ik voor dit leuke dagje uit €74,64 kwijt. Dit was een cadeautje voor vader- en moeder dag, de verjaardag van mijn moeder en van mijn zusje.

Ik zeg missie geslaagd en volgend jaar weer.