Deze week geen verbruiksoverzicht en dat had een (leuke) reden. Ik was op vakantie.

Omdat mijn man een opdracht heeft die pas eind september eindigt had ik besloten om samen met onze dochter op vakantie te gaan. Mijn man zou dan op vrijdag na zijn werk onze kant op komen. Ik vind het belangrijk dat dochter ondanks de afstand haar familie op Texel ook leert kennen. Daarom besloot ik om op woensdag al richting opa en oma te gaan om daar een paar nachtjes te logeren en daarna richting camping te gaan.

Bij opa en oma

Wij hebben het reuze naar ons zin gehad bij opa en oma Texel. Omdat we redelijk centraal lagen konden we lopend veel doen. Zo zijn we naar het speeltuintje geweest waar dochter van de hoge glijbaan afgleed. Ze is pas 1.5 jaar maar is echt nergens bang voor.
We gingen via het bos naar een kinderboerderij waar ze de grootste lol had door achter een grote kip aan te zitten en daarna zijn we naar een kinderspeelpaleis geweest waar we 1.5 uur gespeeld hebben. Ook hebben we lekker gegeten bij opa zijn viskar. En natuurlijk was er ook geen aandacht te kort van opa en oma.

 


Klauteren doet ze graag

Op naar de camping

Na 3 dagen bij opa en oma geslapen te hebben pakte ik alles weer in om naar het volgende adres te rijden. We gingen kamperen in een pipowagen. Vrienden van ons verhuren deze en wij mochten een paar nachtjes komen logeren.
Dochter had de grootste lol op de camping en dit kwam mede door de glijbaan en zandbak.
Toen vrijdagavond laat mijn man aankwam konden we plannen gaan maken voor de rest van het pinksterweekend. Op zaterdag gingen we naar de biologische boerderij van mijn schoonzusje, liepen een rondje door Den Burg met oma en aten we Chinees in de pipowagen. Zondag zijn we naar het speelparadijs geweest en hebben we lekkere visjes bij opa gegeten. Maandag om 08.00 hadden we de boot alweer terug zodat M. nog wat kon werken en N. haar middagslaapje in haar eigen bed kon doen.

Mag het tentje niet opvouwen

De pipowagen

De glijbaan is in zicht.

Het was een onvergetelijke vakantie en een hele ervaring om met dochter alleen weg te gaan. Dit gaan we vaker doen.