Momenteel noteer ik de energiestanden per maand en kijk ik regelmatig in de Oxxio app hoe de stand van zaken is. Nu gaan we per 17 december over naar Van de Bron en daar hebben ze helaas geen kekke app waarin ik up to date kan blijven. Daarom heb ik op Google Drive een document aangemaakt waarin ik de standen per week bij houd. Elke maandagavond na het avondeten noteer ik de standen in Google Sheets. Dit om te kijken of we niet ergens sluipverbruik hebben of ineens niet teveel gaan verbruiken.

Beginstanden week 49 2017

  • Stroom: 9262 Kwu
  • Teruggeleverd: 3035 Kwu
  • Gas: 2338,35 m3
  • Water: 319,95 m3

Het is nu niet zo dat ik wekelijks een update ga plaatsen op mijn blog maar 1x in de week met een mooie grafiek lijkt me veel leuker.

Houdt jij ook je energiestanden bij? Hoe doe je dit?