Selecteer een pagina

(dochterlief druk aan het spelen op de boot naar Texel)

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat plaatste. Dochterlief loopt tegenwoordig en aangezien ze nu ook weet hoe ze de bank op moet klimmen heb ik mijn handen vol aan haar.Dat betekend dus dat bloggen erbij inschiet. De afgelopen dagen heb ik dus niet stil gezeten en zeker gisteren niet toen dochter en M. richting oma Texel gingen voor een dagje. Wat deed ik zoal?

Mijn dag begon om 06.30 toen de wekker ging. We zetten nooit een wekker op zaterdag maar omdat M. de boot van 08.30 wilde hebben moest hij om 07.00 weg zijn. N. at haar boterhammetje en dronk een beker thee en ik kon alvast beginnen met mijn takenlijstje. De vuilnisbakken werden geleegd en grondig gesopt. De was stond inmiddels ook al aan en de droge luiers konden de kast in. Wat een voldoening als de kast weer op orde is.

Ik zocht ook nog wat babykleding uit en deed alles netjes in plastic bakken die ik een dag eerder bij Ikea had gekocht. Nu zit alles netjes bij elkaar en mocht er ooit nog een tweede komen dan is het alvast uitgezocht. De vriezer werd ontdooid, de koelkast werd schoongemaakt, de bovenverdieping gesopt en gezogen (door de robotzuiger) en toen was de eerste was klaar. De tweede was ging in de wasmachine en de schone kleding ging snel op de rekken.

Dit was wel een hele leuke klus. Ik had gister een Lack plank gekocht bij Ikea omdat ik iets wilde voor aan de muur achter de bank. De plank was wit (wilde geen zwarte) dus er moest iets op om hem minder saai te maken. Voor de kerst kreeg ik washitape voor N. haar dagboek maar dit kan ik natuurlijk ook gebruiken als decoratie materiaal. Dus plakte ik een randje op de plank. Het ziet er gelijk een stuk minder saai uit.

Na nog een paar boodschappen, het aanvegen van de voor en achtertuin en het ophalen van kleding voor onze dochter vond ik het genoeg en ben ik een serie gaan kijken op Netflix. Toen belde M. alweer dat hij bij Alkmaar reed en het tijd werd om het eten aan te zetten.

Al met al een drukke dag maar ben blij dat ik zoveel gedaan heb

 

Hebben jullie ook een productieve dag gehad of heb je lekker niets gedaan (ook niets mis mee)?