Selecteer een pagina

Gisteren zijn wij richting de bekende Zweedse huisawaren gigant gegaan voor wat noodzakelijke spulletjes in huis. Over de weken heen hadden we een lijstje gemaakt en omdat we gister toch wat op moesten halen in de buurt zijn we gelijk heen gegaan.

Wat stond erop?

Een kabelgootje voor bij het bureau van mijn man. Twee bakken voor het papier en het plastic, lepeltjes voor onze dochter en een octopus. Die octopus vond ik voornamelijk handig voor al het wasbare spul wat ik heb (maandverband, zoogcompressen en billendoekjes).

Verleidingen

Het verleidelijke aan winkels met een vastgestelde route is dat je al snel van alles ziet wat je (denkt) nodig te hebben. Die tafel zou enig staan met een bankje in de woonkamer en zo kwam ik ook een leuke knuffel tegen voor dochterlief. Maar we bleven vasthouden aan ons lijstje en het is zelfs nog minder geworden. Al hebben we wel een beetje gesmokkeld. We hebben de bakken voor het papier en plastic niet gekocht. Deze kunnen gewoon in de verzamelzak of in de big shopper (daar gaat het al jaren in). De kabelgoot, lepeltjes en octopus hebben we wel afgerekend.

Maar nu komt het: In het magazijn stonden de kinderstoelen mooi opgesteld. Nu is de stoel die wij nu hebben wel oke maar nog iets te groot voor onze dochter. Zelfs met inzetje. € 15,- is een prikkie voor een kinderstoel maar we hebben het toch niet gedaan. Wat we wel hebben gedaan is de stoel opgezocht op Marktplaats en voor € 6.- tweedehands gekocht. Nu kan deze kinderstoel die we nu hebben voorlopig richting opa en oma en gebruiken wij deze voorlopig.