De lievelingsplek van dochter is tegenwoordig de achtertuin waar haar watertafel staat met toebehoren. Ze keuvelt wat rond in de tuin en pakt wat ze maar pakken kan. Overal liggen spulletjes die je makkelijk kapot kan trappen als je even niet oplet. Ook mijn tuingereedschap is niet veilig. Omdat we midden in het zaai/moestuin seizoen zitten heb ik mijn tuingereedschap nodig en het is handig als ik het zo kan pakken en niet de schuur in moet. Daarom hebben wij zelf een gereedschapsrek gemaakt en een rek om haar speeltjes (die niet gebruikt worden) in op te bergen

Het wandrek en opbergkrat

Bij Karwei vond ik een DIY voor een wandrek voor (tuin) gereedschap. Ik had toevallig nog een pvc pijp liggen die we niet gebruikten en ik eigenlijk weg wilde gooien en daar maakten we deze mooie gereedschapshangers van.

Ook vond ik een oude bollenkrat die ik ooit gehad had van mijn vader. Deze schroefden we vast in een hoekje zodat we het speelgoed, mijn tuinhandschoenen en de snoeischaar makkelijk op kunnen bergen.

Al met al weer 2 klusjes geklaard en dat kostte ons alleen maar een paar schroeven en ringetjes.