Voorheen plaatste ik wekelijks een energie update maar ik merk dat ik dit snel vergat. Daarom plaats ik de energie updates nu maandelijks in plaats van wekelijks . Ik zal nu dus de eerste dag van de nieuwe maand het verbruik vermelden zoals ik ze in mijn overzicht heb staan.

Omdat jullie januari nog te goed hebben vermeldt ik deze ook alvast.

Januari:

Electra: 238 KWu
Gas: 91.32 M3
Water: 6.22m3

Februari:

Electra: 144 Kwu
Gas: 43.51
Water: 3.77

Je kan wel merken dat januari een stuk kouder was dan februari. Er waren zelfs dagen in februari dat de verwarming niet eens aan is geweest. Ook merken we dat februari een stuk natter was dan januari. Het waterverbruik is 40% lager wat mede door ons regenwatersysteem komt.

Ze zeggen dat maart zijn staart roert dus we wachten nog even af hoe de komende maand gaat zijn.