heeft goud in de mond.

Ik had mij gister voorgenomen om vandaag op te staan zodra N. wakker was voor haar eerste voeding. Dus om half 7 stond ik al aangekleed naast mijn bed om te beginnen met wat achterstallige klusjes. Bedden werden afgeruimd, de vaatwasser ging aan en op naar de achtertuin!

De achtertuin

Omdat we straks naar de kraak (gemeentewerf) gaan heb ik het rommelhoekje achterin de tuin opgeruimd. Ik kon een paar spuitbussen verf, matten en handschoenen bij elkaar rapen om weg te gooien. Verder alle potjes na gekeken of deze nog heel waren. Zo niet dan gaan ze de afvalbak in. Ook heb ik de uitgebloeide hyacinten verwijdert en op de lege plekken een paar vaste planten (kruipers) geplant.

Ben zo content met mijn oppottafel. Deze heeft mijn man een paar jaar geleden gemaakt van pallethout en een oude ladder. Deze was een beetje volgeslibt met zooi dus ook weer netjes gemaakt nadat mijn moestuintjes van de Albert Heijn geplant waren.

Over mijn moestuin gesproken. Het gaat echt hartstikke goed met mijn plantjes! De andijvie en sla groeien als kool en de gekregen courgette lijkt ook goed te gaan. De eerste radijsjes zijn ook al in de sla belandt en de hergroeibare ‘gratis’ groenten staan nu ook in de tunnel.

Uiteindelijk een productieve ochtend geweest.