Onze dochter slaapt vanavond bij opa en oma dus ik heb even de tijd om dingen op te pakken die heel nodig gedaan moesten worden.

Allereerst de vriezer die echt ontdooit moest worden, Er stond inmiddels een flinke laag ijs in. Ook ontbrak het overzicht met de inhoud dus die moest ook weer gemaakt worden.

Ik heb een kleine 4 maanden zonder overzicht gewerkt maar het werkte niet. Vaak kocht ik dingen in de aanbieding die we al op voorraad hadden en zo hebben we nu 6 zakken met Italiaanse roerbakgroenten liggen en eten we voorlopig pasta.

Allereerst heb ik alle laden eruit gehaald en een pan met heet water in de vriezer gezet. Deze dicht gedaan en de laden schoongemaakt. Toen alles in de laden en de voorraad genoteerd op mijn laptop. Toen was het grootste deel van het ijs al gesmolten en kon ik met de föhn en de krabber de rest van het ijs snel weg krijgen.

Fohn in de vriezer en gaan.

De vriezer was binnen een kwartier ontdooit en hij kon snel weer aan.

Dit was eigenlijk het enige klusje wat gepland was voor vandaag dus ik ga nu lekker met mijn voetjes omhoog een kopje thee drinken.