Selecteer een pagina

Het jaar is al weer een paar dagen oud en ik heb nog niets geplaatst. Ik heb genoten van de extra dagen vrij maar er moest ook gewerkt worden in huis.

Zo sopte ik elk kastje in de keuken uit en besloot ter plekke dat er maar een buffetkast bij moest komen. Wij hebben nu 1 kast voor alle pannen en zoals je ziet hebben we er niet veel (dit is de helft). Aangezien ik koken steeds leuker ga vinden heb ik iets meer gereedschap nodig.

Na vele kringlopen, warenhuizen en bouwmarkten bezocht te hebben vond ik een mooie buffetkast voor nog geen fractie van de winkelprijs op Marktplaats. Eigenlijk had tweedehands ook onze voorkeur dus dit kwam helemaal goed uit. Het enige wat we nog moeten doen is een busje huren en hem thuis zien te krijgen. Omdat er nu geen tafel (en stoelen) meer in de keuken staan is het gelijk een stuk ruimer. Alsof ik een nieuwe keuken heb.


(dit is onze nieuwe aanwinst)

En zo besloten we ook nog even de layout van de woonkamer te veranderen. We wilden de woonkamer meer bij de tuin betrekken dus hebben de bank een kwart slag gedraaid.


Zo zag het er eerst uit.

|
En zo is het nu

Zo hebben we dus een ‘ander’  huis voor een klein budget.