Vandaag is het salaris gestort dus tijd om de balans op te maken. Ik moet zeggen ik ben niet ontevreden. Het was niet zwaar en ik vond het uiteindelijk ook een sport om zoveel voor zo min mogelijk te doen.

Inkomsten

Buiten mijn salaris had ik nog voor € 90 verkocht. Een gameboy met spel (€ 35), een gezichtsborstel (€ 35) en inline skates (€ 20). Buiten de ruimte die ik weer heb ging er weer € 70 naar de spaarrekening.

Uitgaven

Buiten het sparen om heb ik weinig uitgegeven. Ik was € 89 voor de kapper kwijt om een permanent te laten zetten. Helaas heb ik met gemak 2 dagen krullen gehad en zo uitzakten dat ik mijn oude kapsel weer had (ik mag het permanent opnieuw laten zetten maar hier twijfel ik nog over). Verder moest ik de helft van de rekening betalen voor het watersysteem. Deze is vorige maand aangelegd en de andere helft was al aanbetaald door mijn man. Dus dit keer was het mijn beurt. Nu zag je dat ik voor €90 verkocht had en maar €70 gestort had op mijn spaarrekening. Ik had de €20 die ik ‘verdiend’ had met de inline skates in mijn portemonnee gedaan zodat ik daarvan kleine dingen kon kopen. Zo kocht ik 3 mooie planten op de plantjesmarkt en nog wat boodschappen op de markt. Ook kwam Danielle met het idee om naar de sauna te gaan. Daar was ik wel voor de porren dus heb een wellness card besteld zodat ik achteraf (met korting uiteraard) kan betalen. Ook was mijn tank nog redelijk vol maar omdat ik zaterdag dus 170km rijd heb ik hem alvast volgegooid zodat ik niet langs de snelweg hoef te tanken.

Conclusie

Omdat ik de behoefte niet meer heb om uit te geven is deze no spend challenge goed verlopen. Ik ben erachter gekomen dat ik zonder in te leveren aan spaargeld alsnog € 150 uit kan geven aan leuke dingen. Komende maand ga ik weer op dezelfde voet voort zodat ik niet in slechte gewoonten verval als ik echt minder ga verdienen.