We komen nu in de hogere getallen van de #moedersminsgame.
In week 1 verlieten 28 spullen het huis. Dit was nog makkelijk vol te houden maar nu week 2 zien vol te maken. Hieronder lees je of het gelukt is.

Dochter had de buikgriep over genomen dus aan het eind van de dag had ik weinig energie over. Ik besloot de medicijndoos uit te zoeken. Er kwam toch een flinke lading medicijnen uit. Doosjes in de papierbak en de rest lever ik in bij de apotheek. Ik mag dit wel als 8 rekenen vind ik.
Nu een paar losse dingetjes die voor het oprapen lagen. 4 kussenhoezen, 1 kapotte dunschiller en een paar tijdschriften. Op naar de kringloop of restbak. En dat was nummer 9
De oude buurvrouw kwam samen met haar zoontje een stapel jongenskleding ophalen die ik via de weggeefhoek had gekregen. 7 broeken, 1 onesie en 2 truien verlieten het huis. Weer 10 minder!
De papegaai moest ook haar bijdrage leveren aan dit project. Haar speelgoed ton werd onderhanden genomen. Hieruit kwam een grote stapel speelgoed voor de voliérevogels bij mijn ouders, de grote (ongebruikte) houten kralen gingen naar dochter na een grondige schoonmaak en de rest de prullenbak in. Tadaa. Dag 11 is ook voorbij.
Dit was een goede dag. 12 stuks verlieten het huis.
Wat zat er veel in die verhuisdoos zeg. Weer 13 stuks minder. (alleen niet alles staat op de foto)
Dag 14 kon ik letterlijk op bed doen. Wat goed uit kwam omdat ik geen energie had. Ik zocht een kapotte pasjeshouder uit en zette alle pasjes in een app op mijn telefoon.

De 496 spullen halen gaat heel erg moeilijk worden. Maar ik pin me vanaf nu niet vast op een aantal maar op een opgeruimder huis. En we zijn al aardig onderweg.
Vanaf volgende week doe ik het daarom ook anders. Alles wat het huis verlaat is meegenomen en ik pin me niet vast op aantallen.


Wat kwam er het huis in:

1 paar Woezel en Pip sokken voor dochter
1 tube Naïf douchegel
10 mooie duurzame potloden (allen cadeautje van de oude buurvrouw)