Het is alweer februari. De donkere eerste maand is weer voorbij en ik zie stiekem al wat krokussen omhoog komen in de tuin. Het minimaliseren is over dus is het ons gelukt om 496 items de deur uit te doen? Je leest het hieronder. #moedersminsgame.

Een voor en na foto van het kruidenrek. Er gingen heel veel potjes naar de glasbak en alles is gelabeld. Dus geen havermout met paprikakruiden meer šŸ˜‰
Dit waren 8 stuks.
Het kastje met alle bakjes en bakvormen werdt uitgezocht. Er konden 2 dingen de prullenbak in en 30 spullen vonden hun weg via de lokale weggeefhoek.
20 games, shampoo, shawls, mutsen en zelfs mijn Marvel / Pixar en Disney collectie verlieten het huis. Totaal waren dit 80 stuks.

Niet op de foto maar wel uit huis: Een tas gekregen kleding wat onze smaak niet is, en 1 kapotte wasmand. Verder nog 15 stuks speelgoed van dochter en 5 knuffels.


Wat kwam er het huis in:
– 2 prentenboeken voor dochter
– 1 nieuwe broek voor mijzelf

In augustus worden wij oom en tante dus alles van dochter gaat richting de kleine van mijn zwager. Dus wat er binnenkort nog uit huis gaat maar niet in januari:

  • 1 ledikant met matras
  • 15 stuks beddengoed
  • Box met matras en boxkleed
  • Zak met houten speelgoed
  • Loopfietsje van dochter. Die kan inmiddels op een twee wieler.
  • 6 trofeeĆ«n (plaquette gaat eraf en gaat naar een nieuwe winnaar)

De minimaliseer challenge heb ik op 47 stuks na niet gehaald. Maar dat maakt allemaal niet uit! Het huis is opgeruimder, straalt weer meer rust uit en wij hebben minder schoon te maken. Al met al 449 stuks is een mooie score.